::salam readers::

As I promised before; I would mention the winners of my contest right now; 2 March 2011 at 2pm.

Juri? –> CIK HANISAH yang cun melecun meletop kedebOOm ni. =.=’
Memandangkan aku jurinya, maka, siapa yang suka kipas aku, memang ada can nak menang. tapi kesiannya, takde siapa yang dok kipas aku, sedihnye T__T
MySpace
heh heh

Ok-ok, terus jump to isi penting entri.
Mereka yang menang ialah:





SAGUHATI (TOP UP RM10):
TEMPAT KETIGA:
TEMPAT KEDUA:



TEMPAT PERTAMA:
*drum roll pleaseeee*
MySpace

TAHNIAH kepada yang menang..
MySpace

Kepada yang tak menang, jangan frust ye….^^
Apa-apa pon, TERIMA KASIH sebab join!
REALLY-REALLY APPRECIATE!

Kepada yang menang, sila emelkan nama penuh, alamat, no. fon, makanan feveret, status (dah kahwin atau single), hobi.
ok serius. Jangan merepek.

Jadi, tempat pertama till ketiga, sila emelkan pada saya *tetiba sopan,hek hek* NAMA PENUH, ALAMAT RUMAH dan NO. FON ANDA (sebab nak pos barang kena isi no.fon kat form kan? *tetiba kalut apasal kau?haha*). Then, bank in pada saya bayaran postage. Ok, sila jangan percaya ayat terakhir tu, anda hanya perlu percaya ayat yang di capslock sahaja. ^^

Pada yang dapat hadiah saguhati pula, sila emel pada saya which user are u, celcom? maxis? digi? Nanti I’ll email u nombor2 ajaib kad topup ea.

Email me A.S.A.P ok? malas dah nak simpan hadiah ni lama-lama.. heh heh..

emel hanys: nisapek_5@yahoo.com









p/s:terasa nak buat segmen teka-teka lah pulak lepas ni..
sincerely me:
   

7 thoughts on “YOU WON THE ‘GURAUAN TERLAMPAU’ CONTEST! CONGRATES!

  1. contest ni x snang ke? manja lah ang, keheheheh ;p

    insyaallah pas ni aku nak buat segmen teka teka, ang tak join, aku tembak! hehh heh heh
    ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Lawak Hilang Ngantuk

Wed Mar 2 , 2011
::Salam readers::Tag dari member aku di FB aku buka. Tajuknya ‘Lawak Hilang Ngantuk’.Excited nak baca, almaklum, Hanisah Mohd Najib seorang pencinta alam tidur. Ye, aku admit, […]