Month: April 2011

#Personal

FREE ADVERTISE HERE! lai..lai..lai..

30

::salam readers::Guess what, aku dah coooooool dah hari ni. Side mirror dah berganti,  errr.. so apa yang cool?Heh Heh Heh Yang coooool nya…mak belanja ganti side mirror! SAVE BUDGET wa beb! SAVE BUDGET wa!! SAVEEEEEE!  <–sambil buat aksi cenggini.RM355 tu beb! Boleh beli […]

#Personal

aku BENGAAANG! (Part II)

20

::salam readers:: Entri ni bukan sekuel untuk entri ‘aku BENGAAANG’ sebelum ni actually, cuma….urgh! malas nak taip panjang. Just let the pictures speak! (actually, takde lah banyak gambo pon, 2 je, yang lain taip gak. heh) Date: 28.4.11 With that […]

#Celebrity #Personal

Bakal Tunang Ashraf Muslim Yang Sebenar

36

::salam readers:: Sekarang ni kecoh betul kan, pasal Ashraf Muslim nak bertunang? “Ya, saya nak bertunang. Sila menangis ye wahai wanita sekalian..Saya tahu anda2 sekalian berebutkan saya yang kacak lagi bergaya ni!” jejaka ini bermonolog.  =P*from beautifulnara* Aku pehlik benau […]

#Celebrity

Entri Untuk Peminat Artis Korea.

27

::Salam readers:: Actually kan, aku tak tahu lah kenapa sel-sel kat dalam otak aku ni aktif bebenau nak melincahkan diri demi satu entri pada time makhluk2 asing kat atas-permukaan-bumi-yang-rata-tapi-berbentuk-sfera ni kebanyakannya tengah layan mimpi2 indah dan permai =.=’ (kemain kau sekali […]

#Personal

Tudung dan Wanita

38

::Salam readers:: Pekabo? Sihat?Sebelum tu, klik sini dulu. lalala~ =PWell, seperti apa yang aku gebang sebelum INI. Membuatkan aku teringat masa mula-mula aku bertudung dulu.  Kenapa tiba-tiba teringat? Sebab ada 1, 2 situasi yang agak mencuit hati aku bila dikenang […]

#Fabulous Shawls

Tri Fa?? Siapa Tri Fa??

32

As-salam SAYANGs (yeahhh! tu diaa..perosak bahasa dah mula beraksiii) aku sekalian!!! Agaknya berapa lama dah ea aku tak update? tak lama kot..ada lah dalam beberapa minggu yang lepas.Alah, aku update ke tidak, apa kaurang kisah..tak de siapa pon yang kisah..tak de […]