Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

::salam readers::

Sekarang ni kecoh betul kan, pasal Ashraf Muslim nak bertunang?

“Ya, saya nak bertunang. Sila menangis ye wahai wanita sekalian..Saya tahu anda2 sekalian berebutkan saya yang kacak lagi bergaya ni!” jejaka ini bermonolog.  =P
*from beautifulnara*

Aku pehlik benau lah apa pasaaaal lah depa2 ni kecoh sangaaaat kalau Ashraf Muslim ni nak bertunang pon?! Lantak dia lah! (pergh! ‘hangin’ nampak?)




Kemudian, kekecohan mula bertambah dengan tersiarnya gambar bakal tunang si Ashraf ni kat blog-blog hiburan terkenal dan akhbar-akhbar tempatan (asal ayat aku macam ‘lurus’ semacam ha?) – (blog hiburan ni pon tak sure 100% sama ada betul ke perempuan tu)

Bila dah tengok gambar yang dikatakan bakal tunang si Ashraf ni, aku geleng kepala. Geleng sehabis daya! Geleng segeleng-gelengnya! Geleng! Geleng! Geleng!!! Gelenggg! (aku lempang pulak kang)

“hai..saya bakal tunang Ashraf.. Sila jeles ya sekalian wanita..saya dapat diaa.. yeay! yeay!” wanita ini bermonolog. =P
*from google*

Kenapa aku geleng?
Sebab dia bukan bakal tunang Ashraf yang sebenar!
Bukan! Bukan! Bukan! No! No! No! Bukan! Bukan! Bukan dia! (yeee..aku tau bukan dia..udah ler tu sebut ‘bukan’ banyak kali. Excited nau lah!)
Macam mana aku tau bukan dia?!
Sebab,
sebelum tu, aku nak warning awal2 bahawa jangan terkejut dengan gambar bakal tunang dia yang sebenar. Kenapa terkejut? Sebab kaurang maybe kenal dia. Dia ni seorang blogger jugak. Waaahhhhh..sambil jadi doktor sambil blogging ye. Bagus!

So, siapa bakal tunang dia yang sebenar??
Macam biasa, scroll bawah! MySpace























Aish! apa bagi gambar half2 ni?! suspen lah konon~ =.=’

Ok, relek2..aku tahu kaurang semua excited kan.. sabar2..gambar seterusnya ada kat bawah ni je….

Ha! nampak tak dia?!
“laaaa…yang mana satu?! Ish ang ni!”

Oh! ok2..tu gambar dia dengan member dia. Gambar dia seorang yang ni ha.

Cik Hanysyangfrustashrafnakkahwin: Awak… sorry lah awak, saya dah kecoh dah kat semua orang yang saya ni bakal tunang awak yang sebenar..

Encik Ashraf Muslim: Takpe awak..saya paham..awak nak glemer..takpe2..bitau je semua orang ok..?

HA HA HA HA
HI HI HI HI HI

Aku rasa kan, entri ni kan, sebenarnya entri frust lah.
Kaurang rasa?
=P

p/s: entri ni sekadar suka suka saja. Sila dengan hormatnya jangan marah @ menyampah @ pertikaikan entri ni ye..heeeee *big grin*

p/s/p/s: aku pon doktor gak. Doktor cinta. kuangkuangkuanggg~ =p

p/s/p/s/p/s: Tahniah lah Ashraf and bakal tunang dia tu. (Ucapan bernada jeles =P )

Sincerely me:

36 thoughts on “Bakal Tunang Ashraf Muslim Yang Sebenar

  1. hehehe..sabo aje la weh..jangan pehni ko pegi jumpa bomoh gi mandi bunga pulak..ate udoh takde laki lain ke kome nak suke ?

  2. heheehehehe..so cute ..jeles erk??? xpe2 ramai lelaki yang macam ashraf muslim kat luar t ngeeee =)

    kat UTM ni byk..meh meh dtg cn hehehehe =P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

aku BENGAAANG! (Part II)

Thu Apr 28 , 2011
::salam readers:: Entri ni bukan sekuel untuk entri ‘aku BENGAAANG’ sebelum ni actually, cuma….urgh! malas nak taip panjang. Just let the pictures speak! (actually, takde […]