::salam readers::




Guess what, aku dah coooooool dah hari ni. Side mirror dah berganti, 
 errr.. so apa yang cool?
Heh Heh Heh MySpace


Yang coooool nya…




mak belanja ganti side mirror! MySpace


SAVE BUDGET wa beb! SAVE BUDGET wa!! SAVEEEEEE! MySpace <–sambil buat aksi cenggini.
RM355 tu beb! Boleh beli handbag Bonia. 
Ngadeh kau! Simpan ah duit tu tok kahwin esok!




Eh? Kahwin?
HA HA HA~


Cerita pasal kahwin, teringat semalam. 


Situasi: Beli mi jowo dan mi kari dari jiran belakang rumah (takde lah belakang betul pon, belakang, belakang, belakang, belakang lagi punya belakaaaaaaaaaaang sana. hambik kau) kat pasar malam Padang Jowo.





Pak cik jual: Kau sekolah lagi ke?  (statement paling best disitu sebab, “ha? muka aku macam budak sekolah lagi ke? HA HA HA” ) Beliau memang dah lama tak nampak aku, itu sebab tanya soalan macam tak pernah nampak.

Cik adik hanyssuweeetmanisberkrim: Eh, tak lah.. dah kerja.. *sambil tersenyum manis* HA HA HA.

Pakcik: Oh.. dah kerja lah ni.. bila nya nak kahwin?

Cik adik hanyssuweeetmanisberkrim: haha.. *gelak sopan*  takde calon lagi.. *sambil capai bungkusan mi*

Pakcik: Buat lah advertise..

Cik adik hanyssuweeetmanisberkrim: ha? haha.. *ketawa kecil control manis sambil berlalu pergi*





Agak2 ah pakcik.. sentap saya pakcik.. sampai nak kena buat iklan.. MySpace


(HA HA HA HA)




Yelah..
Yelah..
Saya buat iklan..







SAYA HANISAH, BERUMUR 23 TAHUN (belum 24 ye. jangan ngadeh nak 24 lagi. =p) DENGAN INI NAK CARI CALON SUAMI. KRITERIA YANG DIPERLUKAN:


1- TAK NAK LAKI OGHANG (orang), DUDA? ermmmm… kalau GHETE (harta) banyak, kira kautim ah, kira boleh masuk dalam list ah. 


2- MUKA ADA IRAS2 ASYRAF MUSLIM. Paling kurang pon, iras2 TOM WELLING sudah.. tak mau handsome sangat, susah I nanti..


3- Kena ada 3 akaun BANK, dan ketiga-tiga akaun tu paling kokak pon ada around RM363, 505.08 aje… Ok lah, saya bagi longgar sikit,  dua akaun sudah..


4- TINGGINYA nak dalam 180cm. Kalau nak lagi tinggi pon, sampai 210cm sudah.. bukan apa.. nak tumpang glemer masuk The Malaysia Book of Records.


5- ADA SENSE OF HUMOR. Boleh buat aku awet muda, yelah, asyik ketawa 24/7. gila!


Ok lah, cukup lah 5 je, tak mau choosy sangat..


SO, JUAL.. JUAL.. FIRST COME, FIRST SERVE BASIS~ lai lai lai..

see? sopan kan saya?
=.=’




adeh lah pakcik.. even gaya pakcik cakap macam ala2 gurau garau gituWWWWW.. tapi nak carik laki tak semudah nak carik ikan kembong kat paso.. HA HA HA~




p/s: kriteria tu sekadar suka2 letak je ye.. (kecuali no. 5 sebab dah ketandusan idea, hehe) ala.. why so serious.. kamon.. ;))





oh lupa nak promote blog NI. Sila2.. lai lai lai.. 
ngehehehehe~ ;p


sincerely me:



30 thoughts on “FREE ADVERTISE HERE! lai..lai..lai..

  1. Along Tapa,

    apa susah, kendong je lah aku yg bantot ni ha, sonaaang..hahaha

    hitu lah pasei..tak habis2 tanya 'bila nak kawen', smpai aku naik jemu koootttt….
    ate muka aku ni ade ghupa mcm org sesuai benau nak berlaki ke haa.. ce kabo weeeehhhh..takde kan? takde kan??!!

    haha
    ;D

  2. hehehe..kan aku dah kabor, sidemirror cam ko punya tu sebelah pun boleh makan sebulan..kira dah tutup kes la yek..

    aku ingat kalo ko buat camtu punya iklan, asyraf muslim ngan tom welling pun takmo..hahaha

  3. pipoq,

    mak aku blanje punya pasal, kira tutop case ah, malas nak lanjot cite..org PENYABO mcm aku ni mmg macam ni.. lalala~

    hahahaha~ mmg lah 2 2 tu tak mo, sbb 2 2 tu da ade yg punyeee~ aku nak yg single je…ekekekeke~
    ;p

  4. Err sis, mcm mana nak hantar resume calon suami yep..?? Nak hantar via emel atau post..?? hahaha.. *gurau2.. jangan mara..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Persoalan dan Jawapan

Mon May 2 , 2011
::salam readers::Saat(eceh) menaip entri ni, dah pukul 3 pagi lebih. Fine, orang yang minat kat panda memang macam ni, nak samakan kaler bawah mata tu. […]