Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

As-salam SAYANGs (yeahhh! tu diaa..perosak bahasa dah mula beraksiii) aku sekalian!!!

Agaknya berapa lama dah ea aku tak update? tak lama kot..ada lah dalam beberapa minggu yang lepas.
Alah, aku update ke tidak, apa kaurang kisah..tak de siapa pon yang kisah..tak de siapa pon yang rinduuu…MySpacehaha!

Sorry ye pada commentors saya (ayu dan sopan gituuuuu) sekalian, saya tak sempat balas jejak kasih kaurang ke sini. Hanya segelintir saja yang sempat dibalas.. Insyaallah jejak kasih kaurang akan WAJIB dibalas jugak! Lambat/cepat je soalnya. =)

Ok! Jom jump into conclusion.
eh?! errr..

Ok,ermmm..as kaurang baca title entri:
“Siapa Tri Fa?”

Loya (lawyer)?
Majistret?
Apa?? ahli muzik??!!
hahaha~ tetiba nak selit kan pulak skrip kasim selamat ni.


Ok, ok, back to normal. Actually siapa Tri Fa ni? Kaurang kenal? Aku tak kenal. Tapi baru kenal. hihi. Tri Fa ni sebenarnya…errr..tapi sebelum tu nak bitau yang lelaki tak digalakkan tahu, tapi kalau nak tahu jugak, aku langsung tak kisah pon.. lalala~



















klik sini lah ye. heh heh heh.

See, aku dah kata, lelaki tak digalakkan untuk tahu. Siapa suruh degil sangat. MySpace

Tri Fa  a.k.a  ‘trio-fabulous’.


As aku mentioned sebelum ni (bagi sesiapa yang setia ngan aku lah, eceh! ayattt~!), aku nak buat online business. Actually, perancangan awal sebenarnya nak menjual barang2 bundle. Then entah-macam-mana dah TERmula dengan shawl duluuu.. Shawl pon shawl lah, aku ‘hantu’ jugak mende-alah ni. Lepas ni InsyaAllah akan diteruskan dengan barang2 bundle. =)

Btw, aku buat bisnes ni pon dengan member as a part-time job. Boleh lah dapat side income ye dok? *angkat satu kening*
And disebabkan hal ni lah aku agak sibuk lately. Sorry SAYANGs! heh heh..

Errr..apa lagi nak cakap ea? errrmm..
oh! DO SUPPORT ME SAYANGs!MySpace

Last but not least, jom usha shawls yang aku buat lenjan saban hari (ni aku punya ok)
psstt..kalau cantik, grab lah 1, ngeh ngeh ngeh~
Oh! lupa nak bitau, harga bagi items kat blogshop aku semua affordable. Tak cayo? cayoo je laah.. MySpace
Ok, continue:

Roses Moroco. Sangat laku. Berapa kali restock dah. =)

Ala-ala shawl patchwork. One of my feveret sebab unik dan kreatif! =)
Aku tak tahu macam mana boleh TERambil gambo cenggini. gelik pulak aku nengok nye. haha!

yang ni pulak, PALING tak boleh blah! kah kah kah! *ok, tutup molot!*



Ok, tu je kot so far.
=)
Again, TQ for reading and commenting!
xoxo!
:-*

Sincerely me:


32 thoughts on “Tri Fa?? Siapa Tri Fa??

  1. hmm..sebagai salah seorang ahli perniagaan terkemuka di peringkat asia, aku nak bagi cadangan la..

    perluaskan produk bukan hanya tertumpu pada satu jantina je..dan bukan hanya khusus untuk satu bangsa je..dalam dunia perniagaan sekarang ni kita kene lebih fleksibel untuk bersaing..

  2. wah…hanysapek sudah melebarkan empayar jajahannya!!! haha..tpi bosan la..btol ckp pipoq…asik brg pompuan jek…brg lelaki mane?? barang lelaki mestilah org lelaki yg jual yea tak…tak pe aku tolong jawabkan

  3. pipoq,

    pergh! terkemuka kat asia?! asal aku x tau?! rendah dri gak ang nii..baguuiiihhh~hahaha~ so, borong ah sume brg2 ni, ang kan kayoooo..hehehe~;p

    btw,ade certain lelaki tak suka benda2 mcm ni, so aku ckp lah mcm tu, tp kalau ada yg x ksah mcm ang, aku lagi suka! sape kata x suka~?!(even ko x kata)haih…

    btw, as apa yg aku tau so far, tok mniaga, kte kne take sensative jgk utk 1 1 isu cth mcm bangsa/ agama, takkan nak jual lembu kat bangsa hindu kot kan..? =)
    ^^v

  4. man yusoef,

    hahaha~lawak lah statement ang.. asyik brg pompn ke? rase nye ade gak brg2 lelaki, tp market nya x serancak market pompuan lah.. bkn ape..as kite tau, most pompuan ni 'giler' shopping and 'giler' fashion, and tu lah sbb nya most market banyk brg2 pompuan.. aku guna 'most' sbb x semua..
    lg pon, kalau aku nk jual brg lelaki, aku x brape xpert, nape? sbb aku x brape tau keinginan lelaki dlm berpakaian and so on.. ye lah, bf takde, kwn laki kureng, arwah abah pon dah xde, siblings pulak sume pompuan..
    so, itulah jwpn saya untuk persoalan anda..
    haha
    ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Tudung dan Wanita

Wed Apr 13 , 2011
::Salam readers:: Pekabo? Sihat?Sebelum tu, klik sini dulu. lalala~ =PWell, seperti apa yang aku gebang sebelum INI. Membuatkan aku teringat masa mula-mula aku bertudung dulu.  […]

You May Like