::salam readers::

Aku baru dapat berita tentang kepergian seorang blogger menghadap Illahi..

Telordibasuh

Siapa yang tidak kenal?!

Aku SUKA baca blog beliau!

Beliau masih muda.

Yeah, kematian tak mengira tua atau muda, cantik atau buruk, kaya atau miskin, BERSEDIA atau TIDAK!

Aku berharap agar dengan berita kehilangan seorang blogger ni menyedarkan kita bahawa KEMATIAN ITU TIDAK BERBAU, as malang itu tidak berbau. Bila-bila masa nyawa kita boleh ditarik-Nya~

Semoga roh beliau ditempatkan dalam kalangan orang2 yang beriman.. AMIIN..

p/s: buatku terfikir, andai suatu hari nanti aku tiada, siapa nak manage blog ni? ada ke? atau hanya biar ‘mati’ begitu aje.. =)

-entri curik masa-

Sincerely me:
Hanys ^^v

11 thoughts on “Kehilangan Seorang lagi Blogger..

  1. kite sedih sgt telor meninggal. sbb dia sgt baik. dia selalu bertegur sapa dekat fb dgn kite. lepas ni tak de gamba kelakr n mengarut dah. sobs :'(

  2. seriously aku memang tak tahu pasal kejadian ni.. even aku tak kenal dia, tapi aku familiar dengan nama dia tu.. moga arwah ditempatkan di kalangan orang yang soleh..al fatihah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kisah Benar: Cita-cita budak sekarang

Sat May 21 , 2011
::Salam readers:: Masa kaurang kecik-kecik dulu, mestilah kaurang ada cita-cita kan? Nak-nak baru-baru ni celebrate Hari Guru, automatik kaurang teringat cita-cita kaurang masa kecik dulu […]