::Salam readers::

-:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :: [klik sini]-









MySpace MySpace MySpace






p/s: kat MBO je..sebab murah sikit.. hihi~ seat boleh tahan gak~
p/s/p/s: nampak sangat dah seminggu tak update bila #2 WW kat bawah entri ni, heh~



22 thoughts on “#3 Wordless Wednesday

  1. Tapak Kaki,

    alololo~ sedih plak aku baca komen ang ni~ haha~ meh ler sni, sempat lg ni, aku tgk malam esk pon, hehe~ meh, meh, come to mama, HAHAHA~(ajak2 chickenchop, HE HE HE~)

    =p

  2. Tapak Kaki,

    takkan lah aku nak ajk btl2, jaooooooooh kot, haha~
    aku blanje adik2, so ghamai nau, so kene amek yg mughah sket, bajeeeet.. heh heh heh~~ lg pon, x pernah try sana, saje try.. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Mungkin..

Fri Jul 1 , 2011
::Salam readers:: Pernah atau tidak kita terfikir sesuatu situasi yang unpredictable berlaku terhadap kita? Keadaan yang totally twist our life around? TOTALLY. Yang mana selama […]

You May Like