Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

::salam readers::

Aku ni bukanlah seorang yang rajin bebenau ziarah si NUFF ni. Dulu masa jadi ‘budak-comelbaru’ dalam hal-hal blog ni, selalulah jugak, sebab apa? Alah, mestilah sebab, ‘moneeeey..moneeeeey..moneeeey.. moneeeeeyy..’ MySpace

Tapi tu dulu.. dalam kepalaotak ni fikir nak blog sebab nak peroleh duit. First thing yang aku klik kalau bukak nuff; ‘EARNINGS’ lah kan. Bajet kau femes gilerrr lah kan sampai nak kena selalu check! Bajet tiap-tiap hari duit massooooook lah kan sampai nak kena selalu check! Orang datang ziarah pon sekerat dua, dah kecoh! HA HA HA! 

Ok ok, fine fine.. relek relek.. relek bebah..

So, nak dicepatkan jalan penceritaan entri ni..aku rajinlah nak bukak nuff semalam (since tahun lepas last aku bukak kot), saja nak tengok kata hati kekunci, mana lah tahu kalau ada yang cari kata kekunci lucah2 ke..kaaan.. tak caya? (boleh klik sini.)
Mana boleh takda lagi keyword ni, masih ada ye. Tak pelik atau teruja pon.

Tapi yang membuatkan aku PELIK dan TERUJA ialah bila ada orang search for:

MONTOK TUDUNG!!


KAHKAHAKAHAKAAAAHAK!

Ok, *tarik nafas panjang, lepas, diam sebentar, betulkan kerongkong tekok lalu berwajah superserius*

Apakah itu MONTOK TUDUNG ye?
atau TUDUNG MONTOK?

Adakah si ‘pencari’ itu sedang mencari wanita-wanita yang sedang memakai tudung yang direkabentuk dengan bentuk yang montok?! *erk?!* MySpace

Atau

Adakah si ‘pencari’ itu sedang mencari seorang wanita montok yang sedang memakai tudung?! *erk?!*MySpace

Atau

Adakah si ‘pecari’ itu seorang warga bukan Malaysia yang ingin mencari tudung-tudung yang cantik, lalu menggunakan kata kekunci ‘montok tudung’? (sebab ‘montok’ dalam bahasa mereka ialah ‘cantik’). *faham tak apa yang aku bitau ni?*

Atau..

APAKAH??!!
Aku confiused ni..
Ada idea tak?

-hehehe-

and oh! TQ for reading and commenting!
xoxo

p/s: ramai jugak yang search for resepi masak lomak tu ye, lepas ni nak letak resepi apa plak ye? *muka serius bajet TERER masak, pffft*

p/s2: kesian nuffnang jadi mangsa keadaan (tajuk)

Sincerely me:

25 thoughts on “Alahai NUFFNANG..

  1. Tapak Kaki,

    ang tak letak nuff ye?! hmm..mende ni macam keyword yg membuatkan people datang blog ang~ paham? tak paham? tak paham tengok kamus, hehehe =p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

#2 Wordless Wednesday

Tue Jun 21 , 2011
::salam readers:: -:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, […]