::Salam readers::

Aku tengah rajin tadi semalam punya semalam punya semalam punya semalam (sebenarnya entri ni dah basi dok dalam draft, heh heh), selongkar kejap album2 gambar kat facebook. Hentah hape demamkemaruk nya aku hentah. Setiap pelusuk dunia gambar aku amati, tersengih-sengih sorang2.


Outing

RICS Conference

ce teka mana aku? heh!


‘Makan Besar’ dengan budak QS pada akhir sem

  ‘Makan Besar’ dengan budak2 kelas
 Convo =)

Picnic =))

BBQ-ing =))
abaikan iklan colgate disitu =.=’
Class visit
first sem, muka suci gila masing2. HA HA HA

Siapa dapat teka mana aku, aku bagi choki-choki 1! yeay! yeay! Dapat choki-choki! =.=’



Karoke!
errrrrr.. ok abaikan!



Class picnic before graduation. Had fun SANGAT! 
ce teka mana aku. and and and, abaikan model pantai kat depan tu.

Banyak lagi, gambar picnic tu, gambar lompat2 gumbira lepas hantar tesis (HAHA), gambar makan sama, gambar kat kelas, gambar kat balai cerap, gambar dinner, gambar lawan bowling, and many more!

Teringat gurau-gurau kaurang,
Teringat usik-usik kaurang,
Teringat gelak ketawa kaurang.

ARGGHHH!
Tetiba TErindu pulak!
Hish!
Mencik ah rindu-rinduan niii!
Grrrr! *konon comel lah tu nak guna ‘grrr’* 





p/s: sempat post entri dalam kereta sementara tunggu pakcik isi minyak. On the way ke Terengganu ni! wuhu!
Sincerely me:


19 thoughts on “Memori Kau Kau Kau Kau Kaurang dan AKU. =)

  1. oh ko UTM skudai ke??? saje buat2 tak tau…

    aku mengandaikan yg ko amek QS di Utm sbb aku nampak ada gambar Amir Asyraf disitu..ok kemain lagi nama penuh aku kasi…hahaha

  2. saudagar gaRAM..

    aku student sains pembinaan under department QS (blh je jd qs jgk)..

    btw, kos kite kan saling lengkap-melengkapi, sayang-menyayangi..takmo lah sakit2.. keh keh keh

  3. man yusoef,

    aku student sains pembinaan under department QS (blh je jd qs jgk)..

    oh! ko knal amir??! mcm mane ko knal die? nak kate blaja sama, x..tinggal same, rasenye x, adek bradik?!lagilah tak! hahaha~ ce kabo, ce kabo~ 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

'Tinggi Imaginasi Kau' 2

Sat Jun 11 , 2011
::Salam readers:: Since aku balik Terengganu itu hari, hati aku ni dah mula melalak-lalak, sel-sel otak kat dalam kepalaotak ni dah mula berlari-larian, berkejar-kejaran, berguling-gulingan. […]