Month: July 2011

#Uncategorised

Produk ‘APPLE’ Yang Termahal

13

::salam readers:: mawarsibungamawar: eh, brand ‘APPLE’! (sambil tuding jari ke arah produk tersebut) Wah! mesti mahal kan?! akuyangjelitaohsilamuntah: hah?! (muka blur) KAHKAHKAHKAH sticker logo ‘APPLE’ kat belakang kereta. Mentang2 ada logo ‘APPLE’ belakang tu, boleh kau kata kereta jenama Hyundai […]

#Uncategorised

Perempuan Yang Digeruni Lelaki

41

::salam readers:: Dialog yang lebih kurang. Dialog asal dah ‘hilang’. Tapi isipentingnya tetap sama. lilisibungalili: Kau tahu, masa aku nak ajak kau teman jumpa si Alibaba hari tu, dia tanya aku nak ajak siapa yang teman. akuyangjelitaohsilamuntah: Kenapa nak kena tanya […]

#Movie #review

Movie Review: Gifted Hands (Must Watch)

33

::salam readers:: Aku tengok movie ni beberapa MINGGU lepas. Based on true story rasanya sebab ia biographical movie. Sebenarnya aku nak review movie ni sejurus selepas aku tengok, excited punya pasal lah kan. Tapi, kemalasan punya pasal lah kan, terus […]

#Uncategorised

Aku Blogger Negeri Selangor

25

::salam readers:: Ok, hari ni TERlebih rajin masuk segmen. Tapi ok gak, boleh kenal2 blogger yang dok sini (Selangor), fine, reason cliche -.- Baik, teruskan. Cara – Cara Buat entry bertajuk Segmen : Aku Blogger Negeri * masukkan nama negeri anda *. […]

#Tips/Petua

Antara Kesilapan Dalam Bersolek.

43

::salam readers:: Oh! Tajuk entri nampak macam aku ni ‘kaki’ make-up lah kan. Nak bagi tips atau nasihat bagai. Bukan, bukan, aku bukanlah ‘kaki’, aku ‘tangan’ je. -.-‘ Aku TERbaca perihal ni pon dari majalah adik aku punya. Aku ulang, […]

#Uncategorised

Siapa nak tiket wayang FREE?!!

36

::salam readers:: Alhamdulillah, rezeki.. Klik gambar untuk ia membesar dengan sihat dan kuat! Terima Kasih Nuffnang dan TGV! Oh! btw, tentang tajuk entri, sudah tentu adik-adik kecayangan hamba yang dapat.. =D p/s: macam batak ea?! gasak ah. Entri aku.pararappappaa…   […]

#Uncategorised

Perkahwinan bukan perkara mainan!

13

::salam readers:: Situasi itu berlaku lagi. Pagi semalam, di hotfm, topik yang dibincangkan adalah tentang ‘seorang tunang ditinggalkan oleh tunangnya, dalam masa seminggu majlis perkahwinan mereka bakal berlangsung’, you got what I mean? Baru tadi, Zara juga bercerita perihal yang […]