::salam readers::

Ok, hari ni TERlebih rajin masuk segmen. Tapi ok gak, boleh kenal2 blogger yang dok sini (Selangor), fine, reason cliche -.-

Baik, teruskan.


Cara – Cara

  1. Buat entry bertajuk Segmen : Aku Blogger Negeri * masukkan nama negeri anda *. DONE
  2. Tampalkan header di entry tersebut dan link kan ke entry ini. DONE
  3. Follow blog aku bagi yang suka * tak paksa * DONE
  4. Nyatakan nama daerah anda. DONE
  5. Nyatakan tempat dan makanan yang menarik di tempat anda. DONE
  6. If can, nyatakan sekali tempat anda belajar, kot-kot la tempat tu sama dengan blogger lain.so, boleh mengeratkan silaturrahim..:)..yang dah tahu result UPU tu, molek laa..boleh jumpa kawan + blogger baru. DONE
  7. Drop link tersebut di ruangan komen. 🙂 DONE
klik gambar untuk flyyyyyyyyyyy away ke sana.

(4) SHAH ALAM (PETALING)

(5) I-CITY of course, dan SHOPPING MALLS yang tentu2 nya boleh mengopakkan poket anda. Makanan? errr.. frankly speaking aku sendiri tak sure makanan yang banyak ada kat sini memang asal dari sini atau import dari negeri2 sebelah. hehe


(6) Aiseyh.. baru grad tahun lepas..

Selesai!
MySpace

25 thoughts on “Aku Blogger Negeri Selangor

  1. aku ada krisis asal usul.. tak tahu dari negeri mana.. alamat shah alam, cakap nak tiru macam orang utara tapi dok kat timur..macam mana tu.haha

  2. pjah,
    yeah! koje le pulak..dapat duit..hehe

    Nadya O'Conner,
    hai orang Pahang! XD

    Tapak Kaki,
    dah tu, ang macam dah tak tau asal usul, lelong je la..haha..
    gurau..;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Movie Review: Gifted Hands (Must Watch)

Tue Jul 19 , 2011
::salam readers:: Aku tengok movie ni beberapa MINGGU lepas. Based on true story rasanya sebab ia biographical movie. Sebenarnya aku nak review movie ni sejurus […]