Uncategorised

Aku Blogger Negeri Selangor

::salam readers::

Ok, hari ni TERlebih rajin masuk segmen. Tapi ok gak, boleh kenal2 blogger yang dok sini (Selangor), fine, reason cliche -.-

Baik, teruskan.


Cara – Cara

  1. Buat entry bertajuk Segmen : Aku Blogger Negeri * masukkan nama negeri anda *. DONE
  2. Tampalkan header di entry tersebut dan link kan ke entry ini. DONE
  3. Follow blog aku bagi yang suka * tak paksa * DONE
  4. Nyatakan nama daerah anda. DONE
  5. Nyatakan tempat dan makanan yang menarik di tempat anda. DONE
  6. If can, nyatakan sekali tempat anda belajar, kot-kot la tempat tu sama dengan blogger lain.so, boleh mengeratkan silaturrahim..:)..yang dah tahu result UPU tu, molek laa..boleh jumpa kawan + blogger baru. DONE
  7. Drop link tersebut di ruangan komen. 🙂 DONE
klik gambar untuk flyyyyyyyyyyy away ke sana.

(4) SHAH ALAM (PETALING)

(5) I-CITY of course, dan SHOPPING MALLS yang tentu2 nya boleh mengopakkan poket anda. Makanan? errr.. frankly speaking aku sendiri tak sure makanan yang banyak ada kat sini memang asal dari sini atau import dari negeri2 sebelah. hehe


(6) Aiseyh.. baru grad tahun lepas..

Selesai!
MySpace

You may also like...

25 Comments

  1. org shah alam eh, slm kenl

  2. waahhh..orang selangor..terima kasih sebab join!

  3. nk g icity!
    nk nk nk!
    tp nk masok pree..
    boleh x?
    haha

  4. teringin nak pegi icity. wawawawa xpenah sampai lagi. hakhak.

  5. aku bukan orng selangor tp akan tinggal kat selangor ..=p

  6. NOOR FATIN,

    mai lah trun skali.. hehe

  7. Cik Ezy,

    hamboi, demand..haha, boleh! kena apply jadi minah guard dlu lah, baru blh masok free, haha!

  8. Syazwan Che Deraman

    iyep! sama2.. 😀

  9. EZAN IDMA,

    salam kenal! XD

    shah alam jgk ke?:D

  10. pjah,

    how? blaja sni? koje sni? 😀

  11. 🙂 org selangor jugak.. 🙂

  12. izfanora,

    iye? area mana? ;D

  13. aku ada krisis asal usul.. tak tahu dari negeri mana.. alamat shah alam, cakap nak tiru macam orang utara tapi dok kat timur..macam mana tu.haha

  14. Tapak Kaki,

    kesian..anak sape ni?! lelong..lelong..HAHA!

  15. blogger pahang melawat blog ini..happy blogging dan salam kenal:)

    nad dah senaraikan nama setiap negeri..kalau nak BW..klik lah :: Senarai Nama Segmen Aku Blogger Negeri By SCD

  16. study dah lepas..korje la pulak..hehe

  17. Anonymous says:

    gomo kelate gomo. haha. folo sini 🙂

  18. yang ang tolong lelong aku pulak kenape.hahaha..

  19. salam singgah 😉

    blogger selangor gak.
    ohh, dah grad rupanya

  20. howyeah!
    sy bloger Negeri Darul Ehsan.. 😀
    Selamat berkenalan yaw! :))

    Jom Join SEGMENT SAYA PUNYA LAGI BEST! ;D

  21. azeelia azman,

    ni selangor, bulan kelantan..
    HAHAHA..gurau je..
    ;D
    trima kasih for following.. ;D

  22. pjah,
    yeah! koje le pulak..dapat duit..hehe

    Nadya O'Conner,
    hai orang Pahang! XD

    Tapak Kaki,
    dah tu, ang macam dah tak tau asal usul, lelong je la..haha..
    gurau..;D

  23. NoKaKaSHiCHi HowyeaH!!,
    Salam kenal! XD

    SyazwanSarawak,
    yeah~ grad sudah.. ;D

  24. saya blogger selangor jugak=)
    dh join cntest saya?hadiah menarik..

    http://vogue-kiwi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-suka-dan-saya-komen.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *