::Salam readers::

Kaurang yang dah lama ‘melekat’ kat blog ni mesti dah pernah baca tentang kes lengan aku yang parah dulu tu kan? kat sini.

Ok, abaikan yaang itu dulu.

Sebenarnya aku ni dah lama jugak lah tak bermimpi. Tapi tak tahulah kalau ada, tak tahulah kalau aku je yang tak perasan atau tak teringat, kot.

Hm.

Kelmarin, aku tak tahu kenapa jari-jemari aku ni dok menggedik semacam bukak page ‘POPLOOK’.
Jari-jemari aku dah gedik-gedik klik-klik kat POPLOOK ni beberapa hari sebelum kelmarin lagi dah!
Parcel belian pon dah sampai. Jadinya, aku berharap untuk stop dululah klik kat POPLOOK ni.

Tapi bila POPLOOK hantar email ada ‘barang’ baru, apa lagi, tahap kegedikan jemari ni mula lah meningkat, menyerlah dan bersinar! =.=’
TERGEDIK-GEDIK! TERGEDIK-GEDIK! TERKINJA-KINJA!

Nah!

Kan dah stuck! Kan dah sampai termimpi-mimpi!

sumber: POPLOOK

p/s: Perempuan kan. So jangan hairanlah.  -.-
p/s/s/: apa kaitan mimpi lengan dengan yang ini? Kedua-duanya adalah mimpi kan? HAH HAH!

Till then, bai!

again, TQ for reading and commenting!
xoxo
;-*

sincerely me: 

14 thoughts on “Kan dah stuck! Kan dah sampai termimpi-mimpi!

  1. Tapak Kaki,

    baju tu mmg bukan fesyen pon, sbb ia sehelai baju, bukan sebuah feseyn, heheeeee..(menjawab ea?! =p)

    aku ada reka 1 2, tapi..nak mencari tukang jahit tu yg ssh sket..aku nk jahit, x brape reti..

    btw, takkan lah aku nk pakai macam ni..maunya kena pelangkong ngan mak aku, HAHA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Dari 23 ke 24. Ok, sudah boleh tukar. =P

Sun Jul 10 , 2011
::salam readers:: dengan seluar yang selebet, baju takde, nak jugaaaak posing depan kek. Nasib baik ang hensem! XD Syukur Alhamdulillah dipanjangkan umur. =) Terima Kasih […]