Recent Posts

Ads

Recent Comments

Categories

Archives

Meta

::salam readers::

Pe kehey nye ni yob?!

Agak mengganggu.
Anyone?

p/s: And, oh lupa, ada perasan tak perubahan kat blog ni (selain widgets kat sidebar)? Siapa perasan aku bagi topup RM3! MUAHAHA! =P

Sincerely me:

37 thoughts on “OMG: Pe kehey nye ni yob?!

  1. aha kan.. selalu keluar menda alah ni.. dah macam roadblock pulak..

    p/s: signature ang yang berubah..kan kan kan.. bak sini topup.hahaha

  2. Hmmm saya lagi teruk Sitemeter, Feedjit, dan banyak lagi widget & page tak load langsung, haishhh hilang mood nak berblogging…Gengblogger dan Apesal.com pun takleh load huh!

  3. dengornye kene hack geng blogger tu.ye ke dok la…aku try masuk tadi pun x bole…tngah maintenance katanya lagi… 🙂

    rasenya dulu ada radio era.huhu…

  4. vampire's lovex,
    semestinya! haha

    Tapak Kaki,
    macam tol jugak,hahaha..
    teeeeet..salah! =P

    bedpet,
    ni certain special people je yg blh dapat..HEHEHE..
    hahaha,kalau follower, tetiap hari blh tanya..tetiap hari ada je yg follow..hehehe

  5. APAN,
    ha'ah, baru tau kena hack, tu pasal x blh masok..
    radio?bila masa letak radio? tak pernah2 kot..salah blog ni..hahaha ;p

    Elih Japahar,
    agak mganggu jgk ah..hehe

    iPai,
    dah boleh bukak GB ke?

    Miss S,
    Aik?kalau sampai dah feedjit pon x boleh..sbb connection Miss S kot.. =)
    haha..relek2.. =D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Antara Sebab Anda Tidak Digalakkan Membeli-Belah Pada Hujung Minggu

Sun Jul 24 , 2011
::salam readers:: Aku rasa daripada banyak-banyak entri, tajuk entri ni paling gedabak panjang. Gasak. Kau suka shopping waktu weekend?  *annoying gila mukadimah ni -.-‘* Fine, tukar.Siapa […]