::salam readers::

Dialog yang lebih kurang. Dialog asal dah ‘hilang’. Tapi isipentingnya tetap sama.

lilisibungalili: Kau tahu, masa aku nak ajak kau teman jumpa si Alibaba hari tu, dia tanya aku nak ajak siapa yang teman.


akuyangjelitaohsilamuntah: Kenapa nak kena tanya pulak?


lilisibungalili: Dia takut aku ajak si Aminah.


akuyangjelitaohsilamuntah: Lah?! Awat takut pulak? (sambil giggles. Alah, comel leteWW =.=)
lilisibungalili: Entah, katanya dia takut dengan Si Aminah. (sambil giggles. Ok, ini tak comel. haha!)
akuyangjelitaohsilamuntah: Ha?! Takut?! (sambil giggles lagi. Alah, comel leteWW =.=) Apasal pulak takut? (sambil giggles lagi lagi and lagi. Alah!! comel nyee! =.=’)
lilisibungalili: Alah, kau tahu kan si Aminah tu macam mana..



Ye, aku tahu dia macam mana.
Tak perlu disebut disini ye. *senyum*
Bukan, bukan sebab fizikalnya. 
Tapi disebabkan oleh personaliti, sikap si Aminah.
Cuma aku wonder, ‘Ada jugak lelaki yang takut pada certain wanita’.
It sounds usual kan?
Tapi apa yang aku nak tekankan ialah this phrase: TAKUT


Ya, ada lelaki yang TAKUT pada wanita tertentu.
Selalu aku jumpa atau kenal lelaki yang tak suka, tak ‘main’ takut2 dah. Terus tak suka. Benci. 
Hambik kau.
Jadi, wahai gantengS sekalian. 
Wanita bagaimana yang menakutkan anda?
Adakah begini?:

HAHA!
*pengsan*

Dan, kepada jelitaS sekalian,
Jejaka bagaimana pula yang membuatkan anda jelik? (Taknak soalan yang sama, sebab aku macam boleh expect, ya, i’m a girlnotyetawoman kan, hehe. Mengada! a girlnotyetawoman konon!)


hanys: Secara luaran, nampak kasar. Tapi dalam, pergh! ada taman bungakupukupuramarama segala ok! hahaha~

Till then, bai!
TQ for reading and commenting!
xoxo
:-*

Sincerely me:

41 thoughts on “Perempuan Yang Digeruni Lelaki

  1. takot kepada wanita yg asyik moody je…senyum sikit pun payah…cm masalah dunia menimpa kepala…lol..

  2. opocot!! memang takut… entry yang menarik… syabas!

    salam perkenalan… Sam singgah pesbook hanys tadi.. ade add… jom meramaikan kenalan…

  3. haha..kalau pompuan macam dalam gambar ni confirm laki lari terus..:D

    laki mesti takut ngan pompuan mata dunia kot..kalau pompuan la takot ngan laki mata buaya..hehe

  4. Wanita yang menakutkan lelaki adalah wanita yang tidak pandai menjaga adab dan kesopanannya di depan lelaki..

    *sticker dah terbang… ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

They are able to learn by just watching

Thu Jul 28 , 2011
::salam readers:: Sejak ter’on’ ke channel Nat Geo Wild ituituitu hari, Muaz tak nak bertukar ke channel lain dah. Puas aku pujuk, ‘kita tengok peypen ye […]