::salam readers::

mawarsibungamawar: eh, brand ‘APPLE’! (sambil tuding jari ke arah produk tersebut) Wah! mesti mahal kan?!


akuyangjelitaohsilamuntah: hah?! (muka blur) KAHKAHKAHKAH

MySpace





















sticker logo ‘APPLE’ kat belakang kereta.







Mentang2 ada logo ‘APPLE’ belakang tu, boleh kau kata kereta jenama Hyundai tu APPLE punya?!    =.=’










My lecturer once said (dialog lebih kurang, isipenting tetap sama),”apa yang bagus sangat brand APPLE ni? nampak dah buah tu dah dimakan separuh” Do u got what he really wanted to say? haha. No comment. Aku tak kayo. MySpace

Akhir kata, camat puace tat mua tawan2 tatak..puace tau..namo atan2.. (klik sini untuk keterangan lanjut)



p/s/s: TErindu waktu berpuasa budak2 Ground and First Floor Blok H09, MySpace Kolej Tun Fatimah, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor Darul Takzim (hambik, kemain detail)






Kamus MuazqarynOxford:
Selamat Berpuasa kat (kepada) semua kawan2 kakak (aku)..puasa tau.takmau (jangan) makan2 (ponteng2) …
Haih, budak kecik tu affect aku betol..
HAHA

Sincerely me: