Uncategorised

Produk ‘APPLE’ Yang Termahal

::salam readers::

mawarsibungamawar: eh, brand ‘APPLE’! (sambil tuding jari ke arah produk tersebut) Wah! mesti mahal kan?!


akuyangjelitaohsilamuntah: hah?! (muka blur) KAHKAHKAHKAH

MySpace





















sticker logo ‘APPLE’ kat belakang kereta.







Mentang2 ada logo ‘APPLE’ belakang tu, boleh kau kata kereta jenama Hyundai tu APPLE punya?!    =.=’










My lecturer once said (dialog lebih kurang, isipenting tetap sama),”apa yang bagus sangat brand APPLE ni? nampak dah buah tu dah dimakan separuh” Do u got what he really wanted to say? haha. No comment. Aku tak kayo. MySpace

Akhir kata, camat puace tat mua tawan2 tatak..puace tau..namo atan2.. (klik sini untuk keterangan lanjut)



p/s/s: TErindu waktu berpuasa budak2 Ground and First Floor Blok H09, MySpace Kolej Tun Fatimah, Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor Darul Takzim (hambik, kemain detail)






Kamus MuazqarynOxford:
Selamat Berpuasa kat (kepada) semua kawan2 kakak (aku)..puasa tau.takmau (jangan) makan2 (ponteng2) …
Haih, budak kecik tu affect aku betol..
HAHA

Sincerely me:

You may also like...

13 Comments

  1. aku ni buah epal je mampu beli

    selamat berpuasa

  2. adeh kereta jenama apple…kui3..
    selamt menjalani ibadah puasa..:)

  3. selamat menunaikan ibadah puasa hanys, semoga ibadah puasa pada kali ini lebih baik dari sebelumnya,
    Kejarlah pahala yang berlipat kali ganda yang telah dijanjikan oleh Allah SWT

  4. jalan2 sambil beri senyuman, nk bawak milo td tp xleh pose kaaan.. huhuhu selamat bepose! http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html#

  5. haishh..pelat sgt tu hanys,hahahahha.

    ~ puasa time study ant pengalaman paling best kan?dgn kawan2..makan rmai2 kt hostel..tak pun kt luar..adeh..tetiba bergenang air mata..rindu kisah lama..ececeece, ngada2 betul aku ni,hahahhaha

  6. selamat menjalani ibadah puasa =)

  7. wooaahh kereta apple 😀 hahaha
    fes time nmpak .. lawok2 ..

  8. nk bli keta mahai sgt…

    pelekat sticker aple pon jd la…hiihii

  9. hahaaa dia trlebih obsessed ngan produk apple 😉

    special ATWR comic to saiazuanblog readers 🙂
    http://eleventx.blogspot.com/2011/08/atwr-comic-5-selamat-berpuasa.html

  10. hehe..siot jer kete tu..mayb dia apple fans boy kot..actually aku tak minat sgt guna apple nyer produk mayb coz kat sini da terbiasa sgt pakai microsoft..dulu sape pakai apple exclusive laa tp skunk da byk orang pakai apple..hehe..

    Regards,
    -Strider-

  11. epal oh epal…kerana manisnya epal.haha…

    kalau bab laptop la, pe la bes sngat brand ni.harga mhl tpi tah ar…penah tengok sorang je membe aku pkai brand ni.huhu…

  12. hee .. camat puasa juga ..

    tak suka ye lecturer tuh dgn brand apple .. heheh

  13. baik letak cap apple dari cap ayam kan.. mungkin suatu hari nanti apple buat produk kereta pulak. sape tahu.haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *