::salam readers::
Alhamdulillah, rezeki..
Klik gambar untuk ia membesar dengan sihat dan kuat!

Terima Kasih Nuffnang dan TGV!

Oh! btw, tentang tajuk entri, sudah tentu adik-adik kecayangan hamba yang dapat.. =D

p/s: macam batak ea?! gasak ah. Entri aku.
pararappappaa…  MySpaceMySpace




Sincerely me:

36 thoughts on “Siapa nak tiket wayang FREE?!!

  1. pararappappaa….

    pararappappaa lagi sekali.. ;DD

    Bertuah la ko Nys. Bertuah jugak adik ko yang dapat tiket tu nanti hehhe.

    aku pernah dapat sekali je tiket free masa The Dark Nite duluuuuu.. serius rindu nak tiket free lagi..

  2. man yusoef,

    'eh dpt 4 free ke?? wa bestnye…' aku suka bila ko cakap mcm tu, nampak macam ko JELES, HA HA HA HA HA HA HA! =p

    aku pon malas senanya, tapi, kalau dah 4, aku ulang, 4 ye, 4 free tickets, sape taknak kan..hehe

  3. saiazuan,

    ni utk TGV members jugak kot..so jadilah member TGV n GSC, mana tau kot2 next year or next next year or next next next year or bla bla bla.. dapat ke..hehe =D

  4. Tapak Kaki,

    sebab ang bukan pompuan, slalunya pompuan yg cun2 je blh dpt..wahahakaka *lempang nak?!*

    dok aih..ni utk member tgv jgk..means, sape member tgv n at the same time mmber nuff, dapat KOT.. ;D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Antara Kesilapan Dalam Bersolek.

Sat Jul 16 , 2011
::salam readers:: Oh! Tajuk entri nampak macam aku ni ‘kaki’ make-up lah kan. Nak bagi tips atau nasihat bagai. Bukan, bukan, aku bukanlah ‘kaki’, aku […]