::salam readers::

Entah kenapa…
klik gambar untuk tumbesaran.

Ingat nak ambil 1, tapi sekali candid 4.

Abaikan dialog yang ntah apa-apa tu, tapi hey, ada makna bukan?
Dialog dia punya, nak sangat kan?hambikkkkk… (haha!)

Ada siapa2 yang nak bagi dialog yang boleh menggeletekkan hati aku? Just drop the dialog kat comment box. Top 3 penggeletek hebat akan aku review blognya. Mau ka?

Oh! btw, dia skandal aku nombor 2, Adi Rayyan, his younger bro. See?! banyak kot scandal aku. lol

p/s: Tajuk entri aku tibai, tak tau nak letak tajuk apa sebenarnya.

Till then, bai!
TQ for reading and commenting!

Sincerely me:

6 thoughts on “Entah Kenapa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

#4 Wordless Wednesday

Wed Aug 10 , 2011
::salam readers:: -:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, […]