:: salam readers::

Aku baru tahu tentang kesan link spam kat kotak komen ni.

Kesian?

‘haaaa…kesiannya….baru tau ke…..booooooooo…’
MySpace

Blog tutorial Maribinablog pon dah kena kesannya. Tak syok kot, sebab blog ni lah aku belajar semuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua tentang html/bendabendablogging masa bertatih pasal blog construction dulu.

Baca sini untuk tahu lebih lanjut, boleh? =)

Btw, Maribinablog dah agak lama kot kena removed. Tapi baru sekarang aku tahu kenapa.

Jadi, lepas ni kepada yang letak link tu, MINTA MAAF sangat2 lah ye, aku tak boleh nak approved. Aku SAYANG blog aku, who didn’t kan? heh. Kepada yang aku dah approved sebelum2 ni, biar je lah. ;p

Update:
Spam link tu macam ni:

klik gambar kalau agak2 rabun. =P

Ada paham..? Ni klik ke tidak kat link yang I bagi kat atas tu………? Link CikguDahlia tu….? Kat situ kan dah ada contoh sayang… alaaahai.. sajeee je nak bagi I rajin tetiba untuk print screen ni tau….

Aik? maraaah?
Eh tak tak, geram je…

haha!
daa~*waving hand* I nak edit gambar item untuk Tri Fa lagiii..
;p

Sincerely me:

27 thoughts on “Kenapa JANGAN LINK SPAM di kotak komen?

  1. bui mmg jarang dan takkan lagi tgglkan link dekat komen..nauzubillah kalau blog sampai kena remove..maunya menangis nnt..hehehe

  2. mr_right,

    kalau link yang warne biru tu jangan letak lah, tp kalau stakat letak http://abc.com (means yg tak boleh diklik dan bukan warna biru) tu ok.. hehe~ 😀

    relek..gamba kat atas tu contoh je.. main ambik komen tanpa baca..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kaurang Nak Tahu Tak?!

Mon Aug 22 , 2011
::salam readers:: Danbo: baru kenal dah jatuh cinta. =P btw, jumpa lagi nanti! ok jangan marah.totally busy right now!bai! xoxo p/s: aku tetap akan jenguk […]