Month: September 2011

#Uncategorised

Kawan Baik lwn Kekasih Hati

26

::Salam readers:: Tajuk dah seperti; kes Ramachandran lwn Superguard Sdn. Bhd. Tiba-tiba teringat subjek law dulu. Subjek yang acap kali buat jantung berdegup kencang bila tiba waktu exam dan menunggu keputusan exam. Tapi akan bertambah kencang dan ribut lagi bila waktu […]

#Uncategorised

KENAPA SAYA SUKA ANNAS EASKEY?

2

::salam readers:: Contest hebak punya by orang yang hebak jugak! Who else, title entry pon dah terpampang namanya, Annas Easkey. Photographer hebak nowadays. Hamboi kemain kau hanys oi. Syarat contest, simple je: 1. Entri korang mestilah bertajuk: KENAPA SAYA SUKA ANNAS EASKEY? […]

#Uncategorised

Pakkal Aku Sayang Kau, TAHU?!!!

24

::salam readers:: Balik dari kedai, Muaz terus menerpa ke aku, macam setahun tak jumpa. =.=’“tatah..” = “kakak..”Dipeluknya kaki aku, syayang leteWWWW~  Aku balas pelukan dia.Pipinya aku jadikan penyinggahan bibirku (pergh! ayat novel kau!) Tapi,kenapa bibirku rasa macam.. ada ‘benda’ basah? […]

#Uncategorised

#5 Wordless Wednesday

28

::salam readers:: -:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :: [klik sini]- Roti tisu dari […]

#Uncategorised

Menantu Vs Mertua

14

::salam readers:: Baru lepas tengok ‘Delima Wanita’ di OASIS. Cerita ni dah lama tapi baru tengok. Kisah tentang hubungan yang tegang antara menantu perempuan dengan mak mertua, senang kata depa takde ‘kimia’ lah.hahaCerita ni buat aku terfikir, cemanakegayanya keadaan aku […]

#Uncategorised

Oh! HAI!

11

::salam readers:: “Weh! lama gila kau cuti beraya?!”“Weh! lama gila kau tak update?!” baru 2 weeks je kot..“Weh! followers kau dah 4 angka?!”“Weh! update lah! tolong update weh!” Ok, ‘kau’ should be ‘aku’.Semua tu monolog aku. Mood takde untuk menulis. […]