::salam readers::

-:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :: [klik sini]-
















Roti tisu dari kedai mamak kat seksyen 7. Gedabak besar!
Ok, macam jakun, tapi first time nampak kooot.. heh.
Tekejut aku masa mamak tu hantar sampai masuk keta, jadi femes sekejap bila mata2 kat kedai tu pandang kami, eh?! ke pandang roti? kahkahkah.






Till then, bai!
=D







28 thoughts on “#5 Wordless Wednesday

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Pakkal Aku Sayang Kau, TAHU?!!!

Sat Sep 17 , 2011
::salam readers:: Balik dari kedai, Muaz terus menerpa ke aku, macam setahun tak jumpa. =.=’“tatah..” = “kakak..”Dipeluknya kaki aku, syayang leteWWWW~  Aku balas pelukan dia.Pipinya […]