::salam readers::
Nothing much to say, just nak upload video favourite ni..
Nak tengok, tengok.
Taknak tengok, tak payahlah click ‘play’.
Senangkan?
;p

Abaikan suara latar tu.
Kedengaran gedik semacam, right? HAHA!
Suara aku akan bertukar tune bila dengan jejaka 2 orang ni.
Realitinya, ish, taknak cakap besar lah kan, suara aku merdu je sebenarnya.. =p

p/s: Oh! aku ketandusan idea.. yes! =.=’
Sincerely me:

18 thoughts on “Favourite Video-1

  1. @ Syazwan Che Deraman,

    comel kan?! aku pon x saba,haha! ;p

    dorang nyanyi lagu 'air pasang dalam surut pukul LIMA, nyonya bangun pagi siram pokok bunga..' tapi dah tak boleh sebut full, LIMA je lah yg banyak..haha

  2. Hehe COEL (cool + comel) ;D

    Macam anak buah aku setahun lebih umur dia, mula² tak reti ber-gimme 5, lama² aku hulur tapak tangan dia pandai dah..

    *Nak tanya ni, berapa minit nak upload video macam ni ek?

  3. Tapak Kaki,

    'fall in love'? lagu siti tu ke? lagu siti bukan 'falling in love' ke? keee…ang nak kata 'fall in love' with suara aku..?

    KEHKEHKEH
    kidding yow~ ;p

  4. YOUsoF

    cool tu tang mana tu? kalau comel aku paham lah dorang comel..haha

    kan…?sronok layan dorang kan..comeeeel!

    lama gak ah..nak2 guna berokband ni, sangat menguji kesabaran aku, eceeeh..haha.. adalah dalam 30 ke 45 mins.. tu pon aku x bukak web lain, just tunggu video upload smbil tengok tv.. heh heh..

    upload lah video anak buah ang pulak! nak tgk!! hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Aku berani tengok dari jauh je

Sat Dec 3 , 2011
::salam readers:: FuLLamaaaaaaak aih! Lebih kurang 3 minggu aku sonyap dari menulis menaip kat sini. Nak aku say sorry ke? Aku nak, tapi masalahnya ada […]