Aku sebenarnya ‘bertarik-tarik tali’ nak buat entri ni atau tak. Karang buat, ada yang kata, ‘eleh, ko pon pakai hentah hape-hape, nak kata orang’, ‘hey! u know nothing about fashion, so better shut your mouth!’, ‘berlagak bagus’, ‘poyo kau kan?heh!’. Ok fine lah, dialog2 diatas propa je, aku design sendiri. =.=’

Tapi! Tak mustahil kalau karang molotkauyanggebu tu nak kata gitu kan?

What ever it is, this is my personal view (view lah sangaaaat..) sahaja.
Chill bibah!

Turban trend. Not my interest (ada orang lain kisah ke kalau kau tak suka pon?!kahkahkah!)
I’m Sorry.. *gaya Amir Raja Lawak*

Nak bergaya? Ya, why not? aku pon suka lilit-lilit shawl!
Tapi..turban style? Hm.. there’s something wrong with that style. Don’t u think?
Argh! Orang ‘buta’ fesyen ni manalah nak tahu kan? Ok..

29 thoughts on “Turban? Serban? or Urban?

  1. NICE BLOG….pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

  2. Prince,

    itu omputih yg gayakan, tp kalau yg betol2 pakai hijab, dia tutup leher by pakai inner neck(even ada yg tak)..
    rasa lain macam? kinda..
    😉

  3. Gambar atas tu nampak macam turban tu berat sangat, tenggelam leher model tu! ;D

    Nasib baiklah jadi lelaki ni ringkas… Tapi masih tetap bergaya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Kenapa?! Kerana Kau Seorang MUSLIM!

Mon Oct 17 , 2011
[IKLAN: DESIGN & PRINT KAD KAHWIN, STICKER, BUNTING DAN LAIN-LAIN DENGAN HARGA MURAH] [IKLAN: DESIGN & PRINTING UNTUK PERNIAGAAN ANDA DENGAN HARGA MURAH] Satu ketika, […]