::salam readers::

FuLLamaaaaaaak aih! Lebih kurang 3 minggu aku sonyap dari menulis menaip kat sini. Nak aku say sorry ke? Aku nak, tapi masalahnya ada ke yang ternantinantitertunggutunggu entri baru aku? Ada ke..? Ada ke? Ada kee??? Pleasseeeee kata ada.. eh?! tak tak. MySpace Blog aku tak best pon, eheks~ =.=’

Alhamdulillah hari ni napsu aku nak menaip dah ada. Berkobar-kobar lagi, eheks! =.=’  Since bila gedik dok eheks eheks ntah!=.=’

Baiklah adik-adik.. *tepuk tepuk tangan* hakak nak bercerita pasal badut hari ni. Adik-adik nak dengar hakak cerita taaaak…mai dok depan depan sini meh!*lambai lambai*


Ok enough. =.=’

Petang tadi aku pi kenduri kahwin, ada clown (??)
Ok lah, maybe untuk entertain kids kat situ. MAYBE? eh of course lah untuk entertain kids. Apa kejadahnya nak entertain mak mak oghang, bapak bapak oghang, nenek nenek oghang, atok atok oghang, oghang-oghang kat situ ye dak?! =.=

Aku pandang clown tu,
aku tengok bebudak kat situ,
aku senyum,
aku geleng kepala,
‘berani betul kaurang budak-budak ooooiiiii’ monolog aku. =P

Sebab?

Sebab aku sendiri agak takut tengok muka clown lah!
Er, bukan takut dok gigil-gigil, dok geletar-geletar, dok pucat pucat muka, dok pengsanbangun pengsanbangun tu.
Macam aku kata tadi, ‘agak’, A.G.A.K, AGAK takut. Maknanya, takut tak takut sangat lah..
Errr..paham dak?MySpace
Ish! memang kantoi lah BM aku dulu dapat gred apa kan. T___T

Bukan apa tau, sebab aku tengok muka clown tu gerun lah.
Muka macam JOKER!! eh! mestilah joker tu macam clown, bukan clown macam joker. eh?! apa aku melalut ni?!! hanys..hanys..*geleng kepala*
Eh, tak tak, aku bukan nak merendahkan awak awak yang kerja as clown ni. Tak tak. Janganlah cakap macam tu.. Ni yang titew nak nanesh ni..namo ah..namo ah.. (ok, aku dah lempang pipi sendiri, no worries)

Ok, meh aku tunjuk,

Ok, maybe lah kaurang akan kata “alah, kau ambil clown yang muka jahat, try ambil yang muka baik pulak lah”
Meh aku tunjuk clown muka baik pulak,

Still.
Scary weh!

Berani betul bebudak tu beramas-ramas beramah mesra, bergelak ketawa, bertepuk tampar dengan clown tu.

Aku berani tengok dari jauh je. HEH HEH HEH ;p

Eh! esok ada pc fair kat KLCC. Jom2?!! ;D

p/s: peh! syabas beteh! kau dah bebas dari belenggu aku-nak-update-tapi-tak-boleh-nak-update-sebab-malas! =P

Dari saya:

19 thoughts on “Aku berani tengok dari jauh je

  1. haa.. update pun.hehe..
    jenis kenduri yang macam mana ada crown ni? tak pernah aku dengar dan tengok…yang aku boleh agak semestinya bukan kenduri arwah kan.hehe.

    nape ang 'sangat takot' ngan clown tu..haha bukan ke dorang kelakar?

  2. lepas dapat mimpi pasal blog 44 hari 44 malam, tu yang ber'update' tu, haha..

    gila hape kau kenduri arwah nak ade clownnnnnn?! maunya masok buletin utama! haha..

    AGAK takot lah,bukan sebab karektor dorang, tapi sebab muka dorang, mekap terok benoooo..haha

  3. Tahniah sebab dah berjaya melawan godaan malas tu! ;D

    Haha kebetulan semalam aku baru jumpa badut masa pergi 1 karnival semalam.. Tapi syukur aku tak cuak tengok muka diaorang..

    Tapi kalau yang muka ganas tu pun tak ingin aku tengok lama²..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Alahai Ombak Rindu..

Wed Dec 14 , 2011
::salam readers:: Ok, aku lambat nak cerita pasal movie ni. Gasak lah kan. =p Copy Google. Sebelum tayangan kat pawagam pon, iklan movie ni dah […]

You May Like