::salam readers::

FuLLamaaaaaaak aih! Lebih kurang 3 minggu aku sonyap dari menulis menaip kat sini. Nak aku say sorry ke? Aku nak, tapi masalahnya ada ke yang ternantinantitertunggutunggu entri baru aku? Ada ke..? Ada ke? Ada kee??? Pleasseeeee kata ada.. eh?! tak tak. MySpace Blog aku tak best pon, eheks~ =.=’

Alhamdulillah hari ni napsu aku nak menaip dah ada. Berkobar-kobar lagi, eheks! =.=’  Since bila gedik dok eheks eheks ntah!=.=’

Baiklah adik-adik.. *tepuk tepuk tangan* hakak nak bercerita pasal badut hari ni. Adik-adik nak dengar hakak cerita taaaak…mai dok depan depan sini meh!*lambai lambai*


Ok enough. =.=’

Petang tadi aku pi kenduri kahwin, ada clown (??)
Ok lah, maybe untuk entertain kids kat situ. MAYBE? eh of course lah untuk entertain kids. Apa kejadahnya nak entertain mak mak oghang, bapak bapak oghang, nenek nenek oghang, atok atok oghang, oghang-oghang kat situ ye dak?! =.=

Aku pandang clown tu,
aku tengok bebudak kat situ,
aku senyum,
aku geleng kepala,
‘berani betul kaurang budak-budak ooooiiiii’ monolog aku. =P

Sebab?

Sebab aku sendiri agak takut tengok muka clown lah!
Er, bukan takut dok gigil-gigil, dok geletar-geletar, dok pucat pucat muka, dok pengsanbangun pengsanbangun tu.
Macam aku kata tadi, ‘agak’, A.G.A.K, AGAK takut. Maknanya, takut tak takut sangat lah..
Errr..paham dak?MySpace
Ish! memang kantoi lah BM aku dulu dapat gred apa kan. T___T

Bukan apa tau, sebab aku tengok muka clown tu gerun lah.
Muka macam JOKER!! eh! mestilah joker tu macam clown, bukan clown macam joker. eh?! apa aku melalut ni?!! hanys..hanys..*geleng kepala*
Eh, tak tak, aku bukan nak merendahkan awak awak yang kerja as clown ni. Tak tak. Janganlah cakap macam tu.. Ni yang titew nak nanesh ni..namo ah..namo ah.. (ok, aku dah lempang pipi sendiri, no worries)

Ok, meh aku tunjuk,

Ok, maybe lah kaurang akan kata “alah, kau ambil clown yang muka jahat, try ambil yang muka baik pulak lah”
Meh aku tunjuk clown muka baik pulak,

Still.
Scary weh!

Berani betul bebudak tu beramas-ramas beramah mesra, bergelak ketawa, bertepuk tampar dengan clown tu.

Aku berani tengok dari jauh je. HEH HEH HEH ;p

Eh! esok ada pc fair kat KLCC. Jom2?!! ;D

p/s: peh! syabas beteh! kau dah bebas dari belenggu aku-nak-update-tapi-tak-boleh-nak-update-sebab-malas! =P

Dari saya: