:: salam semua::

Aku brkira-kira nak upload atau tidak.
Nak upload atau tidak,
Nak atau tidak,
Nak ke tidak,
Nak ke tidaaaaak

Upload.
Bukan untuk mengaibkan, tentunya

klik untuk tumbesaran. (kalau rajin save gambar supaya boleh zoom, sebab aku edit ni ‘kemas’ sangat. =.= )

Nampak kenapa aku berkira-kira nak upload?

Aku sendiri malu nak ucapkan satu persatu ayat yang BUDAK-BUDAK ni keluarkan.
1996, 1997, sorang lagi not sure. Sila kira umur diorang.

Nak salahkan mak bapak? Kadang-kadang mak bapak dah cukup jalankan tanggungjawab mereka, tapi depa still ketegaq, aku bantai sat gi baru tau!

18 thoughts on “Bila Budak Sekarang ‘Advance’ Dalam Berbahasa

  1. ayooo budak2 baru nak naik..mcm tu lah..haih… sabor je la kan..
    nice entry..menyedarkan semua ttg budak2 yg bar nak naik ni..heheheh..nice blog tu =)

  2. Assalam…

    hihihi… budk2 tgk nk membeso2…

    semua dia nk try n ckp pon mmg upgrade giker.. 🙂

    yg kita pans sb diorg kuang hajo kn.. 🙂

    arp2 diorg x cm 2 smp yua kn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Special Entry For You.

Fri Jan 27 , 2012
::salam:: Makin hari, makin menjadi-jadi! Makin minggu, makin bertambah haru! Malas! Malas update blog. =.= Mahu bercerita itu,Mahu berkongsi ini,Tapi tak terdaya.Terhenti.Malas, menguasai.ARGH! ************************************** Hari […]