::salam::

Makin hari, makin menjadi-jadi!

Makin minggu, makin bertambah haru!

Malas!

Malas update blog. =.=

Mahu bercerita itu,
Mahu berkongsi ini,
Tapi tak terdaya.
Terhenti.
Malas, menguasai.
ARGH!

**************************************

Hari itu,
19,20,21/01/2012,
Kami bertiga berkumpul.

AIN NAK KAHWIN!
OH! OH! OH!
AKU AIN MAU KAHWIN!
AH! AH! AH!
EH?!

Gembira?!
Naaaaahhh..
Soalan pandai ke kurang pandai ke tak pandai tu?
Tentunyalah GEMBIRA!

Layan gambar?
Nahhhhh
TAK MAU BAGI!
Gambarku adalah hak peribadiku!*paaaaaaaaaang* =.=’

Nikah:

Nak tunjuk budak Aisy yang pegang camera tu. Dok jadi photog yang langsung tak bertauliah. Gaya macam pro. Comel dah tentu! 

Masa ni teringat lagu Amelina dulu2: “dag dig dup, ah ah!” errrr

Seriously, aku sendiri berdebar-debar masa ni macam aku sendiri yang nak nikah. Whattheeeeeeperasanlebih. =.=’ Berdebar sebab myverybestfriend nak nikah beb?! Status akan bertukar in just a second, dari status alien ke manusia, eh?!

Macam tak percaya. Macam aku baru kenal kau semalam, Ain. Macam baru kita jumpa kat sekolah semalam. Macam baru kita bergelak sakan kat sekolah semalam. Macam dan macam. 

Seriously masa ni air mata aku dah bertakung kat mata, cuma aku bisik kat depa, “tunggu sat, tunggu sat, nanti baru keluar ye, jangan spoil kan gambar please” =.=
Dalam hati aku pon ada taman gak, nak tacing tacing gak. ;p
Malam Berinai:

Bersanding:

Bersanding hanya 3 gambar ni saja di kamera aku. =.=

Ain,
Again, CONGRATES!
I am happy for you, extremely happy!
Be a good wife ya?
Dont forget us, we’ll still be by your side no matter what, insyaallah..
We love you
😉
(ohoi! sedih pulak part ni =.=)

p/s: Berkenaan tajuk entri: Kau ingat ‘Special’ hanya untuk teman lelaki je ke? ;p

Tentunya Dia Yang Menaip:

30 thoughts on “Special Entry For You.

  1. eh2… aku tak ingat special untuk laki pon XD

    haha.. congratz tuk kawan ko tu eh..

    semoga dia happy, bhgia, kekal smapi bila2…

  2. syok nye… cik hanys.. meh isi borang jadi calon sye.. nak… wahh.. selambenye… tahniah member tu.. awak bile lagi?

    ade twitter? follow ye.. @SMBanjamin

  3. kemalasan melanda ye hanys.. tahniah utk bestfriend hanys tu.. berseri2 muka pengantin.. teringat masa akak selepas nikah dulu.. akak & bestfriend semua menangis sebak.. tak tahu kenapa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Oh! Aku Rasa Aku Dah Jatuh Cinta.

Sun Feb 5 , 2012
::salam:: Baru lepas update item baru di Tri Fa. Tahap abuuuugin punya penat ‘lah sangat’. Alhamdulillah, rezeki lebih.. =) Oh, bukan nak cerita pasal update […]