::salam::

-:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :: [klik sini]-







*******


p/s: teka kat mana aku captured ni. 
p/s: kalau aku nak buang yang besar, tapi TERkeluar sekali yg kecil, 80 sen lah ye?
p/s/s: basuh kaki SAHAJA pon kena bayar kat sini. =.=’ (aku lupa pulak captured yang itu). baik pergi surau, basuh kaki kat sana. Betul2 ambil kesempatan.

Ni lah jadinya apabila proses pembuangan air besar dan air kecil didiskriminasikan. haha


Ok, jadi Word-semi-less Wednesday sudah.


Tentunya dia yang menaip;