::salam::

-:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :: [klik sini]-







*******


p/s: teka kat mana aku captured ni. 
p/s: kalau aku nak buang yang besar, tapi TERkeluar sekali yg kecil, 80 sen lah ye?
p/s/s: basuh kaki SAHAJA pon kena bayar kat sini. =.=’ (aku lupa pulak captured yang itu). baik pergi surau, basuh kaki kat sana. Betul2 ambil kesempatan.

Ni lah jadinya apabila proses pembuangan air besar dan air kecil didiskriminasikan. haha


Ok, jadi Word-semi-less Wednesday sudah.


Tentunya dia yang menaip;

                                                                                                              





 


22 thoughts on “#6 Wordless Wednesday

  1. hahahaha.. aku slalu mengalami dilema.. hari lain malas nak menaip.. tibe2 hari rabu rajin plak nak menaip.. dah x jadi wordless wednesday.. hahha

    lawak ah gamba tu.. berkira sungguh

  2. wah … yg menjadi persoalan tuh, cam ne dia nak tahu kita byar untuk tuh .. kalau kita bayar utk buang air besar tp kita buang ai kecil, boleh refund tak ? =P

    apa kabar hanys ? sori lama tak singgah sini

  3. iPai

    blh kot, cakap "makcik, sy tekencing je, tak jadi berak, pulangkan 20sen!"haha

    hai ipai!it's ok.. sihat ja..ang? amacam kat sana? ;D

  4. Aku rasa kau ambik gambar ni dekat dinding yang cekik darah orang.. ;D

    Untung sungguh la penjaga tandas sekarang ni kan… Bayar kat indah water sebulan tak sampai 30 sen pun (kalau tak silap) kan..

  5. APAN,

    cite pasal toilet x bersih tp kena bayar ni, aku tringat masa aku kat 1 mall ni, abang tu siap marah akak jaga toilet sbb kena bayar tapi toilet kotor, masing2 tengok..then dia mintak balik duit yg dia bg tu.. ^^

  6. Tapak Kaki,

    tak pasal2 nanti makcik tu pandang aku n jerit kata,"muka macam siti nohalija tapi PENGOTOQ! kencing tak basuh!!" maunya malu aku weeeeyyyyy…hahaha ;p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Surau Tempat Untuk Apa?

Thu Feb 16 , 2012
::salam:: Surau tempat untuk apa? Haa..pandai pon jawab. 😉 Tapi.. # Dah selesai solat, duduk berborak dengan kencang dalam surau. Suara sampai luar surau boleh […]

You May Like