::salam::

Mark pada ayat terakhir tu. 

Persoalan aku:

1- Kedai tu akan rugi ke kalau ambil pekerja bertudung?
2- Pekerja bertudung ni ghupa buruk-buruk belaka ke?
3- Pekerja bertudung ni akhlaknya buruk ke?
4- Pekerja bertudung ni takde displin yang tinggi dalam bekerja ke?

lagi?

ada siapa-siapa lagi nak tanya tak?
Nanti aku pass kan surat layang segala persoalan kaurang ke kedai ni ok?

Yang bertambah peliknya, kedai ni kedai jual aksesori komputer dan segala macam hal berkaitan komputer AJE. Takde pulak aku nampak jual khidmat solekan atau modelling atau segala hal berkaitan dengan hal cantik cantik ni pon? eh? ada kaitan ke dengan tak pakai tudung? heh.

Till then, bai! xD
Terima Kasih kerana membaca! ;D

48 thoughts on “Diskriminasi Lagi?

  1. gedik r toke kedai tuh.. org nk kje,bukan nk tayang aurat… kalau pakai tudung,x boleh nk menaip ye? kalau pakai tudung, x boleh nk kemas2 barang2 kat kedai ye? mengong mengong la..

  2. masih wujud manusia minda kelas tak kelas ni ke? yosh..apehal ntah, ingat kat drama jek..rupanya mmg realiti…cer mention sikit nama kedai tu..haha

  3. pinyu pjah

    wa lasa otak lia dah tenggelam looo.. tu patsai tiba2 ha, lia letak unlang2 entah apa2 looo..

    (macam confirm je cina tokei dia,haha)
    ;p

  4. APAN

    ha'ah, teman adik aku cari keje pat-time, saje aku captured gamba depan pekerja dia,kuat pulak bunyi 'bip' kat kamera hp aku, bio die ngadu kat bos die.. hehe

  5. Tapak Kaki

    bukan melayu kott..bukan kot..ish..bukan kot..ish! optimis! bukan..
    (kalu melayu tak tahu nak kata apa lah, rasanya aku akan tanya owner dia kenapa.kalau owner dia melayu la..)

  6. dia nk tanya iman je tu. hehe~ gurau je.

    Nice blog dear. baru pertama kali singgah sini, tapi nampak blog awak menarik la. Bagus dear. keep it up, k =)

  7. fazrulnoor,

    err..habis tu hak kita sebagai sorang muslimah, macam mana nak kira? 😉

    takyah boikot lah..sbb x pnah bli barang pon kat stu..hakhak~

  8. @Tapak Kaki

    ye ke masok?asal aku x pnah nampak?hehe..tp kalo kat barat dah masok, kat malaysia ni mst lah kene masok kan? ni yg nak p tv3 ni,kedai tu femes, aku pon tompang sekaki femes, ye dak? ekeke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Movie Lagi: John Carter

Mon Mar 12 , 2012
::salam:: Semalam Ahad, tiba-tiba adik aku ajak keluar. Bila dah tiba-tiba, aku pon terkejut, bila dah terkejut, aku pon terjerit, bila dah terjerit, aku pon terikut  =.=’ […]