::salam::

Baru lepas update item baru di Tri Fa. Tahap abuuuugin punya penat ‘lah sangat’. Alhamdulillah, rezeki lebih.. =)

Oh, bukan nak cerita pasal update terbaru disana yang ada pallazo pants, tops, and maxi dresses yang aw-lawanya, tu. =p

Cuma nak gebangkan pasal aku yang comel ni.
Eh. Ok, KAU yang comel tu.
Kau.
Ye, KAU.

Awak!!
Saya geram sampai tahap menggelupur tahu tak awak?!
Menggelupur sebab nak polok awak kental2!!
Menggelupur sebab nak kiss awak puas2!!
Menggelupur sebab nak picit pipi awak ketat2!!
ooowww..come to me bebeeeeehh..

=.=

p/s: kesian dia jatuh.. kepala terjunam dulu pulak tu..sakit oi..
p/s/s: aku dok ngulang tengok video ni. Oh! aku rasa aku dah jatuh cinta. Cinta pandang pertama. =p
p/s/s/s: anak sapa ni wehhh?!! please bring him to me!! urgent! ;p

Tentunya Dia Yang Menaip:

11 thoughts on “Oh! Aku Rasa Aku Dah Jatuh Cinta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Sampai bila? Sampai akhirnya nyawa dipisahkan dari jasad?

Wed Feb 8 , 2012
::salam:: Mereka bertepuk tampar.Mereka menumbuk-numbuk.Mereka bergelak ketawa. Aku pandang,aku pandang gayanya,aku pandang penampilannya, hanya mampu menggeleng.=) “Naluri kelakian aku dah lama ada dalam diri ni”“Aku […]