::salam::

Surau tempat untuk apa? Haa..pandai pon jawab. ๐Ÿ˜‰

Tapi..

# Dah selesai solat, duduk berborak dengan kencang dalam surau. Suara sampai luar surau boleh dengar gamaknya. Nak dihalau atau nak diorang faham sendiri?

# Sedang berdiri mengadapNya. Tiba-tiba “but I set fireeee to the rain, watched it pour as I touched your faceeee..” dah kemana pulak aku nak tuju ni. Al-Fatihah ke ikut Set Fire To The Rain?
Sebelum solat, please silent kan handphone. Terseksa tau. Lagi2 kalau keluar lagu feveret. MySpace

# Surau kecil, ahli surau ramai, tapi yang ‘cuti’ atau yang sedang menunggu kawan, masih landing berbaring-baring, bertidur-tidur, berduduk-duduk sambil bergelak ketawa. Diorang ni nampak keadaan ke saja2 tak nampak? MySpace

# Jejak sahaja kaki ke dalam surau, bergema lagu dari shopping mall masuk ke dalam surau. Terang sangat bunyi, lirik dan melodi lagu. Ini aku dalam surau atau dalam disko? =.=’

Bukan nak merungut. Tapi, semua perkara ni aktif berlaku dalam S.U.R.A.U.
Lagi sekali, surau tempat untuk apaa..?
๐Ÿ˜‰

p/s: so far, situasi2 ni aje yang aku hadap dari dulu sampai sekrang. Ekau ada hadap tak? Kalau ada, tak gheti2 nak turunkan abjad2 kat kotak komen? Ihi. ;p

Jari dia yang menaip:
^^v