Month: March 2012

#Uncategorised

Dulu & Kini.

7

::Salam:: Dulu, aku bebas bermain badminton di luar rumah bersama sepupu dan jiran-jiran.Dulu, aku bebas bermain rounders a.k.a softball bersama sepupu dan jiran-jiran.Dulu, aku bebas balik mengaji pada malam hari sambil menyanyi dan berselawat dengan menunggang basikal melalui kawasan gelap […]

#Uncategorised

#7 Wordless Wednesday

10

::salam:: -:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa2x penjelasan :: [klik sini]- p/s: Ikan Cencaru Bakar + […]

#Uncategorised

Kalaulah Boleh Dijangka..

24

::salam:: Tadi aku berlari-larian ke tandas. Gaya dah macam atas trek lumba lari. Bahan buangan dalam perut dah berebut-rebut nak keluar cepat.Sampainya ke tandas. Oh mama! Oh mummy! Oh papa! Oh puppy (??)! Dalam tandas, someone tengah buat urusan. Dengan ghupa […]

#Uncategorised

Movie Lagi: John Carter

40

::salam:: Semalam Ahad, tiba-tiba adik aku ajak keluar. Bila dah tiba-tiba, aku pon terkejut, bila dah terkejut, aku pon terjerit, bila dah terjerit, aku pon terikut  =.=’ Cadangnya nak belanja diorang mentedarah @ melantak atau dalam bahasa sopannya, makaaaaan (sebut dari nada […]