::salam::

Tadi aku berlari-larian ke tandas. Gaya dah macam atas trek lumba lari. Bahan buangan dalam perut dah berebut-rebut nak keluar cepat.
Sampainya ke tandas. Oh mama! Oh mummy! Oh papa! Oh puppy (??)! Dalam tandas, someone tengah buat urusan. Dengan ghupa yang macam separuh mati (mana kau tahu rupa separuh mati rupa macam kau tadi?), dengar satu suara menegur, “tadi bukan nak masuk dulu”.

Apakah??!!
Apa maksud kau?!

Apa kau ingat membuat perlaburan di jamban ni perlu dibooking angka giliran dulu ke?
Mana kau tahu waktu itulah waktu perlaburan kau?
Aiseeeyhhh.. kalau aku tahu waktu aku perlu melabur, takde lah aku terkinja-kinja berlari-larian ke jamban cik kaaak.. confirm aku ambik time pelaburan hujung minggu., kumpul banyak-banyak dan laburkan terus, interest mungkin tinggi? =.=’

Teringat masa kat sekolah menengah dulu. Lepas rehat adalah 2 3 member-member mintak izin cikgu nak ke tandas. Adalah seorang cikgu tu tegur, “tadi masa rehat kenapa tak pi tandas?”.
 MySpace MySpace

p/s: bila dibaca balik, apa ke hal pulak aku cerita pasal ‘pelaburan’ dan jamban, ni plak? gasak ah kan.  =.=’

24 thoughts on “Kalaulah Boleh Dijangka..

  1. kau pernah rasa tak time tompokan nak keluar, tapi kau terpaksa tahan dulu sebab kau belum masuk tandas ataupun tengah buang apa yang patut.

    time tu.
    aku rasa macam nak beranak je.
    hahahah

  2. aduhh. saya kalau sakit perut, xleh dah la nak tggu2. haha aritu masa ada perarakan maulidur rasul, tandas ada 2 ja, yang beratur, 20, saya dah la sakit perut, jenuh kawad kiri kanan, hakhak

  3. @NOOR FATIN

    hahaha~ hanys bayang fatin kawad kat situ jugaaak~mesti orang pandang something wrong~tp kan, penah kena jugak kat adik, dia tak tahan sangat, dia masok toilet OKU yg takde org tu..ekeke~

  4. aku x tahu pulak jamban wanita ada kenakan interest.hahaha.. ang boleh je nak kumpul banyak-banyak cuma kena pakai pampers la buat standby.ahaks 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

#7 Wordless Wednesday

Wed Mar 28 , 2012
::salam:: -:: Maksud Wordless Wednesday : Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa2x description untuk explain gambar tersebut, biar […]