::salam::

Semalam Ahad, tiba-tiba adik aku ajak keluar. Bila dah tiba-tiba, aku pon terkejut, bila dah terkejut, aku pon terjerit, bila dah terjerit, aku pon terikut  =.=’

Cadangnya nak belanja diorang mentedarah @ melantak atau dalam bahasa sopannya, makaaaaan (sebut dari nada tinggi ke rendah) aje. Diorang kalau bab-bab nak mengkopak dan merabakkan purse aku yang semamangnya dah rabak tu memang no.1. MySpace
Melantak kat Murni Discovery, nanti aku review.

Tapi entah macam mana, TERasa nak mencuci mata depan wayang. Dah lama rasa tak mencuci mata depan wayang togeder geder dengan bebudak ni. Mulanya, nak tengok movie Devil Inside (betol ke tajuk ni?, lebih kurang lah ye) Tapi takde kat Bukit Raja, Bukit Tinggi kemain jauh. Hambik je lah John Carter. Tengok banner macam best. Macam je.

Dan ya! Meme, eh, memang best!

Sinopsis aku copy-paste je lah ea?

Plot: From filmmaker Andrew Stanton comes John Carter-a sweeping action-adventure set on the mysterious and exotic planet of Barsoom (Mars). John Carter is based on a classic novel by Edgar Rice Burroughs, whose highly imaginative adventures served as inspiration for many filmmakers, both past and present. Taylor Kitsch stars as John Carter, a civil war veteran whose search for a mysterious gold cave inadvertently leads to his mysterious transportation to Mars, where the change in atmosphere gives him super human strength and agility (naturally). Unknowingly John has escaped one civil war only to find himself in the middle of another, with various tribes and alien races at war for the right to rule Barsoom (the native word for Mars).
and blablabla..


Tengok sendiri lah. ;p


Aksi dalam movie ni takdelah 100% aksi yang buat muka kau berkerut dari awal sampai akhir, ada gak babak-babak kelakar. Nak-nak babak hero dengan si ‘tharks’ ni ha:




babak perang kat udara.

dan movie ni buat aku tersengih-sengih sendiri bila tengok dia ni ha, dah macam kerang busuk dah rasanya bila tersengih-sengih sorang-sorang:
taylor kitsch
lagi lagi!
eh? ada lagi?!
jap jap, 1 lagi, 1 lagi
ok ok, ni last,
ok last, aku janji, last.
aku prefer rambut yang panjang. eh?! hensem pulak lelaki rambut panjang ni ye? certain je laa.. ;p
Macam mana aku boleh tak perasan masa dia dalam x-men? haih.. lambat! ;p
(hei! kata last!)
Eh?! ni nak cerita pasal John Carter ke Talylor Kitsch?!!
Ok, jumpa next entry! 
;p