::salam::

Disebabkan langsung kekosongan ilmu tentang IT, ok, bukan langsung, hanya separuh. Maka inilah jadinya!
Aku fikirkan bila dah ditukar semula ke blogspot, ia akan direct link dari address lama (www.hanysnajib.com) ke hanysapek.blogspot.com, tapi nyata telahan itu hanya satu telahan, atau mungkin sebab tindakan tanpa bertanya dahulu pada yang pakar? Ya, fine. Salah aku. Salah aku.

Argh!

Kee..ada yang boleh direct terus? If yes, wuhu! alhamdulillah!
if not, wuwu! :(((((

p/s: kata adik,”kalau kau ada FB page, boleh kau terus maklum kat situ, tapi malang kau takde”.
Aku hanya ada twitter je, follow lah kalau sudi (link ada di side bar). Page? aku fikir masih tak layak, eceh. ;p

–aku tukar sebab jarang sangat update lately, sayang. Jadi [dot]com akan diguna di blog Tri Fa Wardrobe pula–

3 thoughts on “www.hanysnajib.com KEPADA hanysapek.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Next Post

Materialistik, Beautilistik?

Thu Apr 26 , 2012
::Salam:: Si jejaka meluah, “You perempuan materialistik!”. Jari telunjuk menuding-nuding, bermain-main ke arah gadis yang punya ‘rupa’ itu. Balas gadis,“You pula beautilistik, baru kenal dah […]