Fashion

Saya ‘hantu’ handbags.

Salam.

Well, girls. Girls? Really? G.I.R.L??
Okay, I’m a girl not yet a woman, boleh? weke weke.

Perempuan, biasalah.. suka benda-benda yang cun, comel, cantik, etc. Eh, bukan perempuan aje sebenarnya, lelaki jugak.. kalau tak, masakan wujud lelaki yang cinta perempuan atas dasar rupa cun dia *kemain kau ‘masakan’ waka waka* 

Antara benda yang cun, comel, cantik, yang perempuan ‘cinta’ ialah beg tangan. Kan? atau Bukan?

Tapi bagi aku, YA! Aku pantang nampak handbags yang affordable & fabulous, i would just grab it! Tak dapat menahan! well, itulah perempuan as I said earlier. Ihiks. Sampai kadang-kala mak marah sebab ada handbag yang tak pakai lagi, dah berganti yang baru. Well, I can’t control myself when it comes to this : handbags. *sigh*

Gila aku tahu?! eheh.

Antara handbags yang tak dapat menahan dari dimiliki ialah *kemain ayat* :

ok ok, cukup cukup, nak ngorat lebih, sila ke sini [klik]

‘Saya’ bersama maxi dress kesayangan. Nak jugak? Sini ada. 

You may also like...

10 Comments

  1. best dpt kumpul handbag!
    haha

  2. @Ezy,

    haaa…like heaven tau! haha

  3. whoaaa….apa lagi…p la cepat2 serbu market..keekee..
    habis nnti gigit jari :0

  4. belanja aku beg weyh..tp beg lelaki la..hehe

  5. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya 🙂

  6. so the gugurl you allzzzz….

  7. wah bestnye…boleh pilih2 je nanti sesuai ngan baju kan…=D

  8. nice day 🙂
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah…

    http://wisataoutboundmalang.com/

    http://www.nolimitadventure.com/

  9. woaa…tolong tolong tolng jangan goda momoy.
    cantik2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *