Contest

#Contest

CONTEST SELAMAT HARI GURU, CIKGU!

4

::salam readers:: Hari ni aku nak join contest yang dijemput oleh one of my blogger pal ; CIKGU IMANSHAH. Tajuk as stated above.  SYARAT-SYARAT PENYERTAAN MUDAH JE : 1) Buat satu entri bertajuk CONTEST SELAMAT HARI GURU, CIKGU! (done!) 2) Kalau sudi follow […]

#Contest

Siapa Menang Contest Gurauan Terlampau??

10

::salam readers:: Terima Kasih pada yang join contest ‘Gurauan Terlampau‘.As I mentioned before, the due date of the contest was on 28.feb.2011 which means; yestersday. So dah tutup lah contest ni ye ^^TQ SANGAT-SANGAT kepada yang participated! The contestants are: […]

#Contest

CONTEST GURAUAN TERLAMPAU BY ME!

65

::salam readers:: weeehoooo!clap2! Buat julung kalinya (ecececeh) hanysapek.blogspot.com buat contest!Ni first time aku anjur contest.Ehee..Idea untuk buat contest ni tiba2 datang, bila teringat aku pernah bergurau garau dengan member, yang bagi aku sekarang, agak melampau gak lah. Alah, kisah dolu2, […]

#Contest

oh?! aku menang?!

4

salam readers:: pada satu malam yang gelap pelita gelita..(mestilah malam tu gelap der! =.=’ )aku bukak laling aku ni. usha2 shoutbox a.k.a chotchat aku,baca2 jeritan histeria jiran2 blogger yang datang bertandang, dan tiba2!––––––––––––––––– baca apa yang cik ieyla wish tuh. […]