Tag

#Tag

You Think You Know Me, Huh?! *Part II*

22

::salam readers:: Hari ni aku khatamkan tagged entri sebelum ni. 17- Aku ni kelihatan macam manusia yang tak tahu malu. Tapi realiti, aku seorang yang pemalu.. ihik ihik 18- Sekolah perempuan dari darjah 1 sampai naik sekolah menengah, hanya 3 […]

#Tag

You Think You Know Me, Huh?!

13

::salam readers:: Apa!! Kau ingat kau kenal aku sangat ke hah?!! Kau bajet kau bagus??!! Ok, skrip diatas hanya drama semata, tiada kaitan antara yang hidup dan mati mahupun yang tengah koma. Actually, aku di tag oleh seorang jejaka bernama […]

#Tag

A TAG from Mr. Man Yusoef

8

:salam readers:: Saat ni aku nak layan jap Encik Man punya tag! Terima kasih lah ye menge’tag’ blog ni. Memang takde idea nak update ni. Even macam nak balas dendam, hahaha! takpe2..apa ada hal..syok jugak layan tagging session ni, lepas ni […]

#Tag

A TAG from Ms.Edziani

8

::As-salam Readers:: TERIMA KASIH daun selasih Cik Edziani (sedapnya nama) sebab tag hanysapek.blogspot.com.  Apa benda paling penting dalam hidup anda? – Duit (adakah aku mata duitan? TAK! tapi zaman sekarang semua guna duit, nak kencing kat Mall pon kena duit […]